söndag 3 maj 2015

Feedermete är verkligen kul

Hejsan på er

Igårkväll blev suget efter fiske för stort efter 2 dagar utan så framåt kvällen blev det dags igen.
Feedermete stod på schemat och Rocksjön blev platsen.Väl på plats var snart allt på sin plats och fisket kunde nu börja.
Väntan på darr i toppen
Som vanligt dessa fåglar på plats 
 Ganska snart kom tecken på liv.Lite pill och linebites men inga riktigt bra napp som fick nån fisk att fastna.
Efter nån timme fick jag finbesök av Tintin som kom förbi och sa hej.Och han har nog bra karma för strax efter kom så ett klockrent napp.Bra mothugg och yes fisk på.Efter en inte allt för lång drill och bra håvhjälp så var en helt ok sarv landad.Den vägde in på 870gram inte en kilofisk men nöjd och glad iallafall.
A bar of gold
Nu kunde inte Tintin hålla sig så han frågade om han fick låna spöet lite och det fick han så klart.
Så nu turades han och jag om en stund att landa en fisk.Nappen var många men attans så svårkrokade denna kväll.Men efter en liten stunds skiftfiske så hade vi lyckats landa varsin Braxen som vägde mellan 1,5-2kg ca.Tack Tintin för en stunds sällskap. Han skulle upp tidigt nästa dag för gösfiske så han kunde ej bli långrandig.


Blev ytterligare någon Braxen men sen började tyvär platsen lugna ned sig. Var ett trevligt pass där man fick sitta beredd nästan hela tiden. Fick mig en liten tråkig läxa dock.Vid ett utkast hade visst linan snott sig runt toppen.Detta fick till följd att toppen rök av så surt.Tur att man hade extratop med sig så fisket kunde fortsätta.Men kommer vara väldigt noga i fortsättningen att hålla koll på linan.
A6 by night
Inga bjässar denna tur men väldigt roligt när de är på hugget.Hoppas inte nästa pass är för långt borta

Tack för denna gång Och skitfiske på er

Inga kommentarer: