tisdag 10 mars 2015

Väntans tider

Hej Hopp

Jaha  har inte blivigt nått direkt fiske på sista tiden både pga väder och vind och dels lite personliga orsaker.
Ismetesprylarna har nu plockats undan för denna gång. Lite tråkigt men samtidigt är det bara att se framåt mot nya äventyr vid vattnet.
Blev ett kort premiärpass med gäddmete häromdagen med min gode vän Christian Tintin Johansson.Gick inte helt som vi tänkt först. Första stället vi tänkt ta hade is kvar. Den kommer dock försvinna ganska snart. Så vi begav oss ner till Munksjön men då det blåste för kraftigt och från fel håll fick vi tänka om igen.Blev södra änden på Rocksjön där det var fiskbart. Men denna dag var inte gäddan på hugget så bom blev det.Men var skönt väder och trevligt att komma ut några timmar.
Tintin i solen den sköna

Alltid trevligt med ett guppande flöte
Jaja blir snart dags för nya pass.Gäddan kommer ges nya försök och med lite varmare vatten kommer snart mörten fiskas med. Bortsett längtan till sjön så ser jag med stor förväntan fram emot sportfiskemässan.se . Det kommer bli mitt första besök på denna mässa. Extra kul att man då vann sin biljett i en tävling hos Stefan Jarl alias The Specimen Hunter. Då han kommer stå i montern för http://www.metebolaget.se/ kommer den besökas först. Måste ju tacka han personligen hehe.
Och snart är det varmt tillräckligt för att börja ge sig efter ruda och sutare 2 av mina absoluta favofiskar.

Tack för denna gång och tills nästa gång Skitfiske på er

Inga kommentarer: